Πληροφορίες

Η Express Estate με έδρα τη Νέα Μάκρη, δραστηριοποιείται δυναμικά στον χώρο της κτηματαγοράς διαθέτοντας άριστα εκπαιδευμένα στελέχη με φιλικό και προ-πάντων, ανθρώπινο πρόσωπο.

Η πολυετής εμπειρία μας στο μεσιτικό χώρο καθώς και η γνώση, συνέπεια, οργάνωση και εχεμύθεια που μας διακρίνουν, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας και αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για συναλλαγές με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς.

Παρακολουθώντας συνεχώς τα κτηματομεσιτικά δεδομένα, αναλαμβάνουμε εκτιμήσεις ακινήτων προς πώληση ή ενοικίαση με αντικειμενικό και αξιόπιστο τρόπο, διασφαλίζοντας στο μέγιστο τα συμφέροντα σας.

Διαθέτουμε ακίνητα (κατοικίες, επαγγελματικά, επενδυτικά ακίνητα, οικόπεδα) ελεγμένα εκ των προτέρων με σχολαστική λεπτομέρεια, ώστε η διαδικασία της μεταβίβασης να μην παρουσιάζει εμπόδια και χρονικές καθυστερήσεις.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλα τα στάδια (εκτίμηση, πραγματογνωμοσύνη, νομικός και τεχνικός έλεγχος, συμβολαιογραφικά, σύσταση δανείου, κ.α.) μέχρι την σύναψη του οριστικού συμβολαίου. Oι διαπραγματευτικές μας ικανότητες επιτυγχάνουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Έχουμε αναπτύξει ένα ευρύ επιτελείο συνεργατών για κάθε θέμα που αφορά την αγορά, πώληση ή ενοικίαση ενός ακινήτου, αλλά και τη ανακαίνιση, συντήρηση, ή επισκευή στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, για τυχόν απορίες, αλλά και για όσες συμβουλές χρειάζεστε για την άμεση και σωστή προώθησή του ακινήτου σας.

EXPRESS ESTATE
Λεωφ. Μαραθώνος 119, 19005 Νέα Μάκρη
Τηλ: 2294050788

Πωλήσεις:Άννα Μωραϊτοπούλου
Email: anna@expressestate.gr
Τηλ: 6979955555

Ενοικιάσεις: Δημήτρης Φάβρος
Email: dimitris@expressestate.gr


Τηλ: 6989757567